Oplossing voor stankoverlast in Haarlem

Niets is vervelender dan nare geuren in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. Heeft u ook last van stankoverlast? de door ons aangedragen professional staat in de regio Haarlem voor u klaar. Als onderdeel van onze onderhoudsdienst sporen wij de oorzaak van de stank voor u op. Daarnaast kunnen wij in de meeste gevallen direct het onderliggende probleem verhelpen. Onze vakmannen zorgen ervoor dat de rioolgeur uit uw woning verdwijnt.

Oorzaken van stankoverlast

Er wordt vaak gedacht dat een verstopping in uw riolering of afvoer de oorzaak is van stank. Dit is echter niet in altijd zo. In sommige gevallen heeft u te maken met een volledig defecte riolering. Deze oorzaak is niet met het blote oog waar te nemen. Onze vakmannen beschikken gelukkig over technische en professionele materialen om de oorzaak van uw stankoverlast op te sporen. Zo maken ze gebruik van rookdetectie; dit is een snelle manier om het probleem op te sporen. Alle leidingen worden afgesloten en vervolgens wordt er rook door de leidingen geblazen. Op de plekken waar de rook uit de leidingen ontsnapt zitten scheurtjes of andere mankementen.

Wilt u ook af van uw stankoverlast? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u in Haarlem of omstreken langs om de oorzaak van de nare geur te achterhalen en te verhelpen!