Waterlekkage in Haarlem?

Een muffe geur in uw woning en lelijke bruine kringen op het plafond? Dan is de kans aanwezig dat u te maken heeft met waterlekkage. Wat begint met een klein lekkageplekje kan uitgroeien tot een groot probleem. Wees er daarom altijd op tijd bij! De natte kringen op uw plafond wijzen niet standaard de plaats aan waar de lekkage bevindt. Schakel daarom de door ons aangedragen professional in om de oorzaak van uw waterlekkage op te sporen. Wij hebben vakmannen in dienst die opgeleid zijn om uw problemen snel te verhelpen. In Haarlem en omgeving staan wij graag voor u klaar. Onze specialisten bieden u kwaliteit en service.

Voorkom waterlekkage

Waterlekkage kan voorkomen worden door bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd inspecties door een specialist uit te laten voeren. Tijdens deze inspectie controleren wij uw leidingen en rioleringen op bijvoorbeeld scheurtjes, verstoppingen of andere mankementen. Hiermee zal u kosten besparen en heeft u in de toekomst minder last van lekkage. U kunt zelf ook waterlekkage voorkomen, door een gootsteenzeef te gebruiken in uw gootsteen of door vette vloeistoffen niet door de wc te spoelen. Verstoppingen zijn dan vaak verleden tijd en daarmee dus ook waterlekkage.

Kampt u in Haarlem of omstreken met waterlekkage en wilt u er snel van af? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0800 255 3733. Ook kunt u via ons contactformulier een afspraak maken. Onze vakmannen staan u met plezier te woord.